Particulier

  • Image of engineering objects on workplace top view.Construction

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een ander interieur maar je weet niet waar je moet beginnen? Het kan zijn dat jij hebt geen idee van welke kleuren je gelukkig wordt en hoe je de ruimte het mooiste kan inrichtingen of dat je juist al wél dat ideale plaatje in je hoofd hebt maar dat je niet weet hoe je het moet realiseren. Hierbij kan ik je helpen! Ik ga na aanleiding van jouw wensen een plan voor je maken, zoals je ook wel eens ziet op tv. 

Benieuwd hoe? Na onze kennismaking ga jij aan de slag met een moodboard. Er is niets goed of fout, het is gewoon wat JIJ leuk vindt. Op het moment dat ik bij jou thuis kom,  gaan we de huidige situatie bespreken.  We maken dan een plattegrond van de situatie nu, we bespreken wat je graag anders wilt zien en waarom. Wanneer je het moodboard aan mij voorlegt ga ik je een aantal vragen stellen zodat ik nog meer van je te weten kom. Leuk! 

Ik ga aan de slag met een voorstel op maat, speciaal voor jouw huis en jouw wensen zodat er een super plan uit voort komt! 

Het aanvragen van een vergunning voor een tuinhuis of overkapping is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. je moet voldoen aan de juiste eisen en voorwaarden die worden gesteld door de gemeente. Oud Nieuws helpt graag met het maken van de juiste tekeningen voor een project, zodat je de aanvraag doorvliegt!