Particulier

Interieuradvies: Ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan een ander interieur? Het kan zijn dat jij hebt geen idee hebt of dat je juist al wél dat ideale plaatje in je hoofd hebt maar dat je niet weet hoe je het moet realiseren. Hierbij kan ik je helpen! Ik ga na aanleiding van jouw wensen een plan voor je maken, zoals je ook wel eens ziet op tv. 

Ik ga aan de slag met een interieur advies, op maat gemaakt voor jou en jouw woning. Dit advies wordt ondersteund met 3D beelden en een 3D filmpje: een tour door je ‘virtuele’ woning. Dit complete advies krijg je in een boekje gepresenteerd én ik stuur je de bestanden digitaal toe. 

Voor dit advies maak ik een totaal prijs op maat n.a.v. jouw wensen.

Hulp op locatie: Ben je fan van mijn advies en jeuken je handen om aan de slag te gaan? Ik bied hierbij mijn begeleiding aan. Dit kan bij verschillende situaties handig zijn. 

  • Je kunt te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden. Dan pas ik het ontwerp daar op aan en zoek ik voor je naar de beste oplossing.
  • Heb je mij nodig op locatie, dan spring ik in de auto en kom ik naar je toe! Er is altijd een oplossing.
  • Mocht je verlegen zitten om een goede timmerman, elektricien of schilder, dan kan ik je helpen de juiste vakmensen in te schakelen. 
  • Heb je de smaak te pakken en wil je de rest ook aanpakken? Dan sparren we verder, zodat er een prachtig geheel ontstaat! 

Voor deze diensten geldt een uurtarief. 

Binnen-buiten huis: Hoe prachtig is het om de tuin / overkapping / veranda bij het huis aan te trekken. Optisch lijkt de woning groter, jouw leefruimte ruimer en je gebruikt de tuin gemakkelijker, ook bij minder weer. 

Vaak is het inrichten van deze ruimtes moeilijker dan gedacht. Ik help je met het ontwerp én met de inrichting. Weet jij je ook geen raad met de rest van de tuin? Vertel mij waar je tegen aan loopt, dan denk ik met je mee!  

 

Technisch tekenwerk: Het aanvragen van een vergunning voor een tuinhuis of overkapping is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Je moet voldoen aan de juiste eisen en er worden vaak veel voorwaarden gesteld door de gemeente. Het maken van een technische tekening van de huidige situatie in combinatie met de wensen, voorkomt misverstanden en onenigheid achteraf. Dit scheelt onvoorziene kosten of zelfs een boete. 

Ik kan je helpen met het maken van de juiste tekeningen voor een project, zodat de aanvraag vereenvoudigd wordt.