Zakelijk

Voor jouw nieuwe onderneming: Ben jij aan het broeden op een goed plan voor een eigen onderneming maar krijg je die geniale hersenspinsels niet visueel? Ik help je graag met het uitwerken van deze plannen in 2D en in 3D! Wil je dit uitbreiden met een toffe huisstijl, (web)teksten en andere grafische uitingen? Ook dit kan ik voor je verzorgen.

Voor jou als makelaar: Ik hoef jou niet te vertellen dat een goede presentatie van een woning of bedrijf, leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs voor jouw klant. Ik kan jullie gedachte visueel maken, zodat de klant zich wél een eigen onderneming kan voorstellen op die locatie! 

Voor jou als horeca tijger: Heb je een horeca onderneming maar ben je het oude interieur helemaal zat? Of ga je verhuizen / uitbreiden naar een andere locatie, dan help ik je graag met het opzetten van een nieuw plan. Waar komt de bar, hoeveel tafels kan je kwijt, welke meubels, verlichting, wand- en vloerdecoratie kan je kiezen, wat is de beste looproute en hoe maak je de zaak aantrekkelijk voor klanten en personeel? 

All round zakelijk: Werk je in een saai kantoorpand, een standaard reisbureau, een stoffige kapsalon, een ouderwetse winkel of ben je werkzaam in een andere branche? Geen enkel probleem, ook dan kan je voor een interieur plan bij mij terecht. Ik ben de ideale sparringspartner voor de (her) inrichting van jouw onderneming. 

Ik kan voor je aan de slag gaan met een totaal concept en ik ben ook voor een specifiek advies beschikbaar. Je hoeft alleen maar even op de onderstaande zwarte button te drukken en je gegevens achter te laten!

Shinen op een beurs: ook voor het realiseren van een virtuele beursstand ben ik inzetbaar. Groot, klein, nationaal en internationaal.

Ga jij je nieuwe producten lanceren op een show? Dan help ik je graag met het optimaal presenteren van dit moois. Ik verdiep mij graag in jouw product of dienst en vertaal je wensen naar een 3D ontwerp, waarbij jij door de ogen van je bezoekers de beleving kan ervaren. Dit ontwerp schaven we bij totdat het voor jou PERFECT is.

Op locatie de opbouw in goede banen leiden? Geen enkel probleem.