Zakelijk

  • CL 1

Oud Nieuws kan u helpen met het creatief optimaliseren van uw bedrijf want een prettige werkruimte vergroot succes! Nu hoeft dit natuurlijk niet extreem door middel van glijbanen, ballenbakken en hangmatten. U kunt namelijk, door middel van een goed plan, uw bedrijfsruimte omtoveren tot een fijne inspirerende plek, met weinig middelen en beperkte kosten. Hoe goed klinkt dat?!  Oud Nieuws kan helpen om samen uw bedrijf creatief te optimaliseren. Door te luisteren naar de wensen worden weloverwogen adviezen gegeven en wordt er rekening gehouden met de bedrijfsmatige doelstellingen, de klanten wensen en het bezoekers publiek. Daarnaast moet de werkruimte een prettige omgeving zijn voor uzelf en het personeel. Vernieuwing hoeft niet duur te zijn, als het plan maar klopt!

Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan zien wij graag een mailtje tegemoet. Dan kunnen wij om de tafel om wensen te bespreken en te overleggen wat Oud Nieuws met die wensen kan doen onder het genot van een goede kop koffie, óp de vernieuwing. 
 

Heeft u een horeca onderneming maar bent u het oude interieur helemaal zat? Of gaat u verhuizen / uitbreiden naar een andere locatie, dan helpt Oud Nieuws u graag met het opzetten van een nieuw plan. Waar komt de bar, hoeveel tafels kunt u kwijt, welke meubels, verlichting, wand- en vloerdecoratie moet u kiezen, wat is de beste looproute en hoe maak ik mijn zaak aantrekkelijk voor mijn klanten en personeel? 

Beschikt u over een winkel, kapsalon, reisbureau, kantoorruimte of een ander bedrijfspand? Dan kunt u voor een interieur plan ook bij Oud Nieuws terecht. Wanneer u een pand betrekt, is het soms moeilijk om zelf te bedenken hoe het ingericht moet worden. Welke kleuren en materialen gaat u gebruiken? Hoe wordt de looproute? Wat straalt uw onderneming naar buiten toe uit en hoe kan u uw dienst of product het beste uit laten komen? Wij kunnen aan de slag gaan voor het totaal concept maar ook voor een specifiek advies kunnen wij u helpen!