Interieuradvies

Hoi, ik heet Lotteke en ik ben professioneel en onafhankelijk interieuradviseur. Dat wil zeggen dat ik heb gestudeerd om je te helpen bij het inrichten van een ruimte en dat ik daarbij ook alle andere winkels en merken betrek. Ik richt dus niet alleen in met mijn eigen aanbod maar ook met spullen van andere leveranciers. 

Wat zijn de opties?

Van sparren op locatie tot een compleet interieuradvies en een gastles. Ik kan verschillende opties bieden. Elke klus, elke klant en elke ruimte is anders. Daarom heb ik geen standaard prijzen op de plank liggen voor een interieuradvies op maat.

We kunnen het zo uitgebreid aanpakken als jij wenst. Van een andere kleur op de muur, een herinrichting van een ruimte, tot een compleet interieuradvies met een moodboard, een meubelplan, een 2D ontwerp, een 3D-visualisatie, een lichtplan en eventueel hulp bij de realisatie. Wil je liever een moment sparren dan kan ik je een vaste prijs geven. Je leest het hieronder.

Samen sparren

Dit is een moment van ongeveer 2,5 uur waarbij we de wensen bespreken en direct bekijken hoe dat te realiseren is. Ik kom dan naar je toe want jouw huidige interieur zegt veel over wie je bent. Uiteraard bespreken we wat je weer terug wilt zien in je toekomstige interieur en wat niet. Tijdens dit moment kan je alle vragen die je hebt aan mij stellen. We sparren over de ideeën en ik draag passende suggesties aan. Ik neem ook kleurstalen mee.

Deze optie is vooral handig als je wat betreft stoffering van vloeren of muren niet goed weet wat te doen. Dit is ook een handige optie als je met de huidige meubels een andere inrichting wilt realiseren. Wil je dit direct zien? Dan pakken we samen aan en verschuiven we de meubels naar jouw smaak.

Voor dit moment zijn de kosten €295,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Twello / Apeldoorn / Deventer reken ik geen reiskosten. 

Een interieurontwerp op maat

Een andere optie is een compleet interieuradvies op maat. Ik kom op locatie de wensen inventariseren. Ik stuur in de dagen daarop een offerte. Op de offerte is precies te lezen wat ik voor je kan betekenen en welke prijs daar bij past. Mocht je akkoord gaan met de offerte dan volgt er een factuur en dan ga ik aan de slag met de 2D en 3D tekeningen.
 
Deze optie is vooral handig als je wat betreft inrichting, meubilering + stoffering van de ruimte niet goed weet wat te doen. Ik lever een compleet plaatje af, afgestemd op jouw wensen. 
 
Voor deze eerste afspraak van ongeveer 2 uur vraag ik €175,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Twello / Apeldoorn / Deventer reken ik geen reiskosten. Mocht je besluiten met mij aan de slag te gaan, dan breng ik dit bedrag in mindering op de factuur van het interieuradvies op maat. 
 

Styling

Voor de styling van een photoshoot, een babyshower, een bruiloft, of bijvoorbeeld verkoop styling, kan je ook bij mij terecht. Kom je er niet uit met de etalage van jouw winkel of wil je voor een gelegenheid leuks uit mijn winkel gebruiken voor thuis? Ik reuze benieuwd naar jouw plannen en wensen. Ik maak dan graag een offerte op maat voor je.

Voor jou als makelaar: Ik hoef jou niet te vertellen dat een goede presentatie van een woning of bedrijf, leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs voor jouw klant. Bedrijfspanden staan vaak lang leeg en de foto’s zijn onaantrekkelijk. De potenciele huurder of koper kan er niet door heen kijken. Ik kan jullie gedachte ook visueel maken, zodat de klant zich wél een eigen onderneming kan voorstellen op die locatie en je sneller een overeenkomst kan sluiten.

Business to business

Werk je in een saai kantoorpand, een standaard reisbureau, een sfeerloze showroom, een stoffige kapsalon, een ouderwetse winkel of ben je werkzaam in een andere branche? Geen enkel probleem, ook dan kan je voor een interieur plan bij mij terecht. Ik ben de ideale sparringspartner voor de (her)inrichting van jouw onderneming of werkplek. Want een prettige werkruimte vergroot succes!

Ga je verhuizen, uitbreiden of een extra locatie openen, dan help ik je graag met het opzetten van een nieuw plan. Want hoe maak je de zaak aantrekkelijk voor jouw klanten, zodat zich goed voelen bij jou, hun bezoek herhalen en uiteindelijk meer afnemen? Ik kan voor je aan de slag gaan met een totaal concept en ik ben ook voor een specifiek advies beschikbaar.

Ga jij je nieuwe producten lanceren op een beurs? Dan help ik je graag met het optimaal presenteren van dit moois. Ik verdiep mij graag in jouw product of dienst en vertaal je wensen naar een 3D ontwerp, waarbij jij door de ogen van je bezoekers de beleving van jouw stand kan ervaren. Dit ontwerp schaven we bij totdat het voor jou PERFECT is.

Breng jij jouw werkgever met mij in contact en rolt daar een samenwerking uit? Dan heb ik een leuk cadeautje voor jou! 

Gastles of spreker

Wil je een gastles organiseren met als onderwerp (creatief) ondernemen? Dan kan ik je helpen. We bespreken je wensen en het doel van de les. Vervolgens verzorg ik daarbij de passende input. Ik vertel over mijn ervaringen, mijn fouten, mijn leerpunten, mijn successen en ik laat de deelnemers zelf nadenken en doen.

Wil jij het liever hebben over branche gerelateerde onderwerpen, ook dan kan ik je helpen. Mijn ervaring als interieurontwerper heb ik voldoende interessants te vertellen over het vak, om zo een ander te motiveren. Het liefst maak ik er een interactieve bijeenkomst van zodat het iedereen inspireert!

Wil je mijn ervaring en kennis op een andere manier inzetten, dan ben ik benieuwd naar jouw idee en dan kom ik graag met je in contact.

Hieronder zie je een greep uit mijn portfolio van interieuradvies opdrachten die ik al heb mogen doen. De ene keer een complete woning, de andere keer één ruimte of zelfs een gedeelte daarvan. Elk type woning; een studio, één uit een rijtje, een twee-onder-een kapper, een hoekwoning, een vrijstaande woning, een vakantiewoning en zelfs een monumentale woning komen voor in mijn portfolio. Ook met horeca gelegenheden, winkels, kapsalons, kantoorpanden en beursstands heb ik ervaring. 

Ik krijg wel eens de vraag in welke stijl ik mijn interieuradviezen maak. Dit is altijd in de stijl van mijn opdrachtgever. Ik inventariseer de wensen van mijn klant, de mogelijkheden, de gewoontes en de behoeften. Na aanleiding van die factoren ontwerp ik een totaal persoonlijk interieuradvies op maat. Een rode draad is er zeker: Ik ben niet bang om kleur te gebruiken en ik vind het mixen van stijlen heerlijk!

”De ruimte zou moeten weerspiegelen wie je bent en waar jij van houdt”

Gemeente diepenveen

Twee onder een kap
Diepenveen

De jaren ’70 woning mag in een ander jasje gestoken worden. Passend bij het gezin.

Interieurontwerp WTC Schiphol FourKites door Lotteke Slinkman

Kantoorruimte
WTC Schiphol

Voor dit internationale bedrijf zijn flexplekken in een modern jasje gewenst.

Oud Nieuws Twello woonwinkel en interieuradvies

Telemarketing kantoor
Utrecht

Een frisse inrichting voor een nieuw kantoor, passend bij de bedrijfsfilosofie. 

OudNieuwsTwelloOudeLandbouwSchoolDeventerNieuwLarensteinPHOTO2021-6

Nieuwlarenstein
Deventer

Een unieke woning met hoogte in de monumentale landbouwschool.

Hier lees je meer 〉

Schermafbeelding 2021-08-12 om 11.15.05

Jaren ’30 rijtjes woning
Deventer

De knusse tussenwoning van een jong gezin waar kleur aan toegevoegd mag worden.

Lotteke Slinkman Oud Nieuws Interieuradvies Vrijstaande woning Apeldoorn

VRIJSTAANDE STADSWONING 
APELDOORN

Een speelse ruimte met veel licht door de grote ramen maar hoe richt je dat in?

OudNieuwsInterieuradviesLottekeSlinkmanUgchelen

Vrijstaande woning
Ugchelen

Verhuizen en de nieuwe woning inrichten met de huidige meubels.

HotelRestaurantTaverneTwello

Hotel Restaurant Taverne
Twello

Ik mocht meedenken met een nieuwe vloer in het café gedeelte.

Plattegrond 3D benedenverdieping 6

Boerderij woning
terwolde

De klassieke L vorm woning mag omgetoverd worden in de Engelse stijl.

Simone en Chris, kleurenpalet 2.1

BOVENWONING
DEVENTER

Hoe maak je een huurwoning naar jouw zin met minimale aanpassingen?

Schermafbeelding 2021-02-14 om 13.32.31

HOEKWONING
OLST

Na jaren wonen mag de beneden verdieping in een nieuw jasje gestoken worden.

Schermafbeelding 2021-08-28 om 12.18.44

VRIJSTAANDE WONING
TWELLO

Na het vervangen van de vloer, mag de rest van de beneden verdieping ook opnieuw.

Blokwoning Olst OudNieuws Lotteke Slinkman benedenverdieping 11

Vrijstaande blokwoning
Olst

De kinderen zijn ietsje groter. Tijd voor een gezellig huis voor de hele familie.

Tuin Apeldoorn Veranda Oud Nieuws Lotteke Slinkman

een veranda in franse stijl
APELDOORN

Buiten mag het net zo leuk zijn als binnen. De veranda mag aangepakt worden.

Oud Nieuws Ugchelen Zorgwoning Lotteke

tijdelijke zorgwoning
UGCHELEN

Met een paar stappen en persoonlijke spullen voelt deze woning meer ’thuis’.