Interieuradvies

Wat zijn de opties?

Van sparren op locatie tot een compleet interieuradvies en een gastles. Ik kan verschillende opties bieden. Elke klus, elke klant en elke ruimte is anders. Daarom heb ik geen standaard prijzen op de plank liggen voor een interieuradvies op maat. We kunnen het zo uitgebreid aanpakken als jij wenst. Van een andere kleur op de muur, een herinrichting van een ruimte, tot een compleet interieuradvies met een moodboard, een meubelplan, een 2D ontwerp, een 3D-visualisatie, een lichtplan en eventueel hulp bij de realisatie. Wil je liever een moment sparren dan kan ik je een vaste prijs geven. Je leest het hieronder.

Stalen Nieuwlarenstein

Samen sparren

Dit is een moment van ongeveer 2,5 uur waarbij we de wensen bespreken en direct bekijken hoe dat te realiseren is. Ik kom dan naar je toe want jouw huidige interieur zegt veel over wie je bent. Uiteraard bespreken we wat je weer terug wilt zien in je toekomstige interieur en wat niet. Tijdens dit moment kan je alle vragen die je hebt aan mij stellen. We sparren over de ideeën en ik draag passende suggesties aan. Ik neem ook kleurstalen mee.

Deze optie is vooral handig als je wat betreft stoffering van vloeren of muren niet goed weet wat te doen. Dit is ook een handige optie als je met de huidige meubels een andere inrichting wilt realiseren. Wil je dit direct zien? Dan pakken we samen aan en verschuiven we de meubels naar jouw smaak.

Voor dit moment zijn de kosten €295,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Twello / Apeldoorn / Deventer reken ik geen reiskosten. 

OudNieuwsTwelloOudeLandbouwSchoolDeventerNieuwLarensteinPHOTO2021-1

Een interieurontwerp op maat

Een andere optie is een compleet interieuradvies op maat. Ik kom op locatie de wensen inventariseren. Ik neem alles in mij op en ga er op een later moment mee aan de slag. Ik stuur in de dagen daarop een offerte. Op de offerte is precies te lezen wat ik voor je kan betekenen en welke prijs daar bij past. Mocht je akkoord gaan met de offerte dan volgt er een factuur en dan ga ik aan de slag met de 2D en 3D tekeningen.
 
Deze optie is vooral handig als je wat betreft inrichting, meubilering + stoffering van de ruimte niet goed weet wat te doen. Ik lever een compleet plaatje af, afgestemd op jouw wensen. 
 
Voor deze eerste afspraak van ongeveer 2 uur vraag ik €175,00 inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. In de omgeving van Twello / Apeldoorn / Deventer reken ik geen reiskosten. Mocht je besluiten met mij aan de slag te gaan, dan breng ik dit bedrag in mindering op de factuur van het interieuradvies op maat. 
 
72799222-C22E-477A-AD7F-B75AB4459798 2

Styling

Voor de styling van een photoshoot, een babyshower, een bruiloft, of bijvoorbeeld verkoop styling, kan je ook bij mij terecht. Kom je er niet uit met de etalage van jouw winkel of wil je voor een gelegenheid leuks uit mijn winkel gebruiken voor thuis? Ik reuze benieuwd naar jouw plannen en wensen. Ik maak dan graag een offerte op maat voor je.

Voor jou als makelaar: Ik hoef jou niet te vertellen dat een goede presentatie van een woning of bedrijf, leidt tot meer interesse, meer bezichtigingsaanvragen en uiteindelijk een snelle verkoop voor de hoogst mogelijke prijs voor jouw klant. Bedrijfspanden staan vaak lang leeg en de foto’s zijn onaantrekkelijk. De potenciele huurder of koper kan er niet door heen kijken. Ik kan jullie gedachte ook visueel maken, zodat de klant zich wél een eigen onderneming kan voorstellen op die locatie en je sneller een overeenkomst kan sluiten.

Interieurontwerp WTC Schiphol FourKites door Lotteke Slinkman

Business to business

Werk je in een saai kantoorpand, een standaard reisbureau, een sfeerloze showroom, een stoffige kapsalon, een ouderwetse winkel of ben je werkzaam in een andere branche? Geen enkel probleem, ook dan kan je voor een interieur plan bij mij terecht. Ik ben de ideale sparringspartner voor de (her)inrichting van jouw onderneming of werkplek. Want een prettige werkruimte vergroot succes!

Ga je verhuizen, uitbreiden of een extra locatie openen, dan help ik je graag met het opzetten van een nieuw plan. Want hoe maak je de zaak aantrekkelijk voor jouw klanten, zodat zich goed voelen bij jou, hun bezoek herhalen en uiteindelijk meer afnemen? Ik kan voor je aan de slag gaan met een totaal concept en ik ben ook voor een specifiek advies beschikbaar.

Breng jij jouw werkgever met mij in contact en rolt daar een samenwerking uit? Dan heb ik een leuk cadeautje voor jou! 

Voorbeeld beursstand. RECHTEN: OUD NIEUWS, Lotteke Slinkman

Beursstand

Ook voor het realiseren van een (virtuele) beursstand ben ik inzetbaar. Groot, klein, nationaal en internationaal.

Leuk weetje: Wist je dat ik hiermee mijn carrière begonnen ben? Ik was in loondienst 6 jaar lang verantwoordelijk voor heel diverse internationale beursstands en shop-in-shop concepten in de meubelbranche. Vaak met een bovenverdieping, een eigen restaurant, een terras en een koffiebar!

Ga jij je nieuwe producten lanceren op een show? Dan help ik je graag met het optimaal presenteren van dit moois. Ik verdiep mij graag in jouw product of dienst en vertaal je wensen naar een 3D ontwerp, waarbij jij door de ogen van je bezoekers de beleving van jouw stand kan ervaren. Dit ontwerp schaven we bij totdat het voor jou PERFECT is.

Op locatie de opbouw in goede banen leiden? Geen enkel probleem, ik kan je helpen waar nodig. 

Schermafbeelding 2022-02-22 om 10.13.11

Gastles of spreker

Wil je een gastles organiseren met als onderwerp (creatief) ondernemen? Dan kan ik je helpen. We bespreken je wensen en het doel van de les. Vervolgens verzorg ik daarbij de passende input. Ik vertel over mijn ervaringen, mijn fouten, mijn leerpunten, mijn successen en ik laat de deelnemers zelf nadenken. 

Wil jij het liever hebben over branche gerelateerde onderwerpen, ook dan kan ik je helpen. Mijn ervaring als interieurontwerper heb ik voldoende interessants te vertellen over het vak, om zo een ander te motiveren. Het liefst maak ik er een interactieve bijeenkomst van zodat het iedereen inspireert!

Wil je mijn ervaring en kennis op een andere manier inzetten, dan ben ik benieuwd naar jouw idee en dan kom ik graag met je in contact.

Woonkamer - keuken Ivor en Loes Burgemeester Smijterweg 8 Diepenveen 2022 Oud Nieuws Lotteke Slinkman

Twee onder een kap Diepenveen

De jaren ’70 woning mag in een ander jasje gestoken worden. Passend bij het gezin.

Aan dit ontwerp wordt gewerkt

Interieurontwerp WTC Schiphol FourKites door Lotteke Slinkman

Kantoorruimte
WTC Schiphol

Voor dit internationale bedrijf zijn flexplekken gewenst.

Oud Nieuws Twello woonwinkel en interieuradvies

Telemarketing kantoor Utrecht

Een frisse inrichting voor een nieuw kantoor, passend bij de bedrijfsfilosofie.